Special Cat Anti-Struvite 2kg

€ 12,98
Op voorraad
SKU
Special Cat Anti-Struvite 2kg

Kenmerken:

- Volwassen katten
- Voor oplossen van Struvietstenen
- Licht verteerbaar

Special Cat Anti-Struvite is een volledige dieetvoeding voor volwassen katten voor het oplossen van Struvietstenen. Struvietstenen en stuvietgruis is een veelvoorkomende aandoening bij katten. Struviet kan zorgen voor irritatie en ontsteking van de urinewegen.

Special Cat Anti-Struvite bevat een juiste hoeveelheid urineverzuurder zodat de zuurgraad (pH-waarde) van de urine laag blijft, waardoor aanwezige struvietgruis en stenen oplossen. Door de combinatie van het lage magnesiumgehalte en de lage zuurgraad werkt Special Cat Anti-Struvite zowel oplossend als voorkomend. U kunt daarom deze voeding levenslang geven als uw kat aanleg heeft voor struvietvorming.

Aangeraden wordt om voor gebruik van een Anti-Struvite voeding de dierenarts te raadplegen en het advies nauwkeurig op te volgen.

Voor detail gegevens zie tab blad "Meer informatie".

Meer informatie
Voedingswijzer

Voedingstabel

Deze voedingswijzer moet men beschouwen als een richtlijn voor een gemiddelde kat. De voedingsbehoeften van een kat is o.a. afhankelijk van de leeftijd, grootte en de activiteit. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voer is in onderstaande tabel weergeven. De voorkeur heeft het om deze hoeveelheid voer over 2 maaltijden te verdelen.

Gewicht kat 2 kg 3 kg 4 kg 5 kg 6 kg 8 kg 10 kg
Hoeveelheid voer 30 g 44 gr 60 g 74 g 90 g 120 g 130 g
Samenstelling

Gerst, rijst, tarwe, dierlijk eiwitextract, dierlijk vet (rund, gevogelte), maïs, aardappelzetmeel, aardappeleiwit, maïsgluten, gedehydreerd gevogelte, visolie (zalm), maïsolie, gehydrolyseerde kippenlever, cellulose, mineralen (kaliumchloride, calciumcarbonaat), gist, gedehydreerd hemoglobine, mannanoligosaccharide (MOS), lijnzaadolie, toevoegingsmiddelen, antioxidanten, conserveermiddelen.

Analyse Voedingswaarde per kg
Ruw eiwit 24,5%
Ruw vet 19,0%
Ruwe celstof 2,5%
Ruwe as 3,7%
Calcium 0,5%

Fosfor 0,55%
Natrium 0,23%
Magnesium 0,06%
Vocht 8,0%
Vitamine A: 17.000 IE
Vitamine D3: 1.700 IE
Vitamine E: 400 mg
Vitamine C: 63 mg
Vitamine B1: 10 mg

Vitamine B2: 8,7 mg
Vitamine B6: 6 mg
Vitamine B12: 46 mcg
IJzer: 105 mg
Koper: 5,5 mg
Mangaan: 42 mg
Zink: 155 mg
Jodium: 1,1 mg
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Special Cat Anti-Struvite 2kg
Uw waardering
Copyright © 2017 SANO Pet Food. All rights reserved.