Over SANO Pet Food

SANO Pet Food is een leverancier van katten- en hondenvoedingen met specifieke eigenschappen, zoals bijvoorbeeld graanvrij, hypo-allergeen en glutenvrij. Voor katten zijn er ook speciale anti-blaasgruis voedingen.

Wij hebben een groot assortiment hondenvoedingen voor elke levensfase van puppy, junior tot senior honden.  Ook van de kattenvoeding zijn er speciale soorten voor kittens en senior katten, waarvoor er light producten zijn. Naast de voedingen is er een ruime keuze aan hondensnacks, zoals natuurlijk gedroogde snacks en graanrvije soorten.

Onze producten zijn uitsluitend te bestellen via onze webshop, waardoor er geen tussenhandel is en er kosten bespaard worden. Door u in te schrijven op de nieuwsbrief ontvangt u bovendien een kortingscode voor 10% korting op uw eerstvolgende bestelling.

Ook hebben wij proefpakketjes in ons assortiment, waarmee u eenvoudig kunt overstappen op de dierenvoeding van SANO Petfood. Naast het proefpakketje ontvangt u een kortingsbon ter waarde van €4,95 voor uw volgende bestelling (max 1 bon per klant).

Copyright © 2017 SANO Pet Food. All rights reserved.